Adgang til OSC uden for bemandet åbningstid – SALTO HomeLok

Vi har fået installeret nye dørlåse i squashcenteret. Det betyder lidt ændringer for dig som medlem, som vi her vil ridse op.

Dørlåsene hedder SALTO Homelok og fungerer sådan, at de kan låses op ved brug af din mobiltelefon og SALTO Homelok-appen.

Du skal først tilmelde dig enten via formularen nedenfor eller ved at henvende dig i caféen i squashcenteret. Derefter modtager du en mail fra os med en invitation til at oprette en brugerkonto til SALTO Homelok.

Som medlem af squashcenteret har du både adgang til at åbne hoveddør og bagdør i indgangspartiet, samt døren indtil squashcenteret. Dette nye system gør, at vi kan tilbyde bedre åbningstider, da det vil blive muligt at komme ind i centeret fra kl. 06.00 alle dage. Første gang hoved- eller bagdør låses op efter kl. 06.00, vil disse døre være åbne indtil centeret lukker. Døren indtil squashcenteret låser hver gang den lukker. Denne dør vil kun stå åben, når der er personale på arbejde i centeret. Er der ikke personale, skal du derfor bruge appen for at komme ind.

Lys på banerne fungerer, som det plejer, og tændes når du “bipper” dig ind med din medlemsbrik. Lys på banen kan tændes 5 min. før banetiden starter.

Du kan bestille adgang til SALTO Homelok ved at udfylde kontaktformularen herunder og trykke “Tilmeld”. Herefter opretter vi dig i systemet, og du modtager en velkomstmail fra SALTO Homelok.

Du kan læse mere on SALTO Homeloks datahåndtering her.

    Når du skal oprette dig til SALTO Homelok, er det vigtigt, at du bruger den samme mailadresse, som den du skrev ind i formularen eller gav til personalet i caféen ved bestilling af adgang, da systemet ellers ikke kan genkende dig.

    For at låse døren op, skal du være i nærheden af døren, åbne SALTO Homelok-appen og swipe “Unlock”.

    Da vi gerne vil prioritere personaletimerne til de tidspunkter på dagen, hvor der er flest brugere i centeret, vil der de fleste dage først være personale i centeret fra kl. 14, hvor de første par timer primært vil være beskæftiget med rengøring og andre praktiske opgaver.

    For at det stadig er muligt at købe øl, vand m.v. er der stillet et køleskab frem med mulighed for at betale med MobilePay – når du scanner QR-koden på køleskabet, kan du se en oversigt over priserne på varerne.

    Systemet er stadig i sin spæde start, og vi kommer de kommende måneder til at lære hvad der fungerer godt, og hvad vi skal have tilpasset. Oplever du problemer, eller har du ris/ros, så hører vi meget gerne fra dig på formand@scd.dk eller centerleder@scd.dk. Er der akutte problemer med at komme ind, kan du ringe til os på 63 11 11 40.

    Vi håber, at I bliver glade for det nye system, og der måske vil komme lidt flere morgenfriske squashspillere i klubben til en gang squashspil eller fysisk træning.

    ODENSE SQUASH CLUB

    tlf: 63 11 11 40

    SDR. BOULEVARD 17 A 

    5000 Odense c

     

    Åbningstider*

    Mandag 06.00 - 22.15
    tirsdag  06.00 - 22.15
    onsdag  06.00 - 22.15
    torsdag 06.00 - 22.15
    fredag   06.00 - 20.30
    lørdag   08.00 - 18.00
    søndag   08.00 - 18.00

     

    For fuld åbningstid - brug SALTO Homelok-app.

    Læs mere på www.osc.dk/adgang/.

     

    FIND OS PÅ SOCIALE MEDIER