1-2-Træner kursus - 13. juni. I Odense Squash Club

Odense Squash Club har været igang med nyt koncept for juniorer siden januar '15 og vi går i luften i starten af sepember 2015. I den forbindelse har vi brug for flere interesserede og potentielle trænere. Indtil videre har vi haft enkelte trænere på kurser samt indkøbt en masse lækre udstyr for at kunne stå med et helt gennemført juniorkoncept. Vi vil gerne inviterer forældre og andre der kunne være interesseret i at blive en del af junior squash på kurset "1-2-træner". Dette kursus afholdes i Odense Squash Club lørdag d.13. juni fra 09-17:00.  Odense Squash Klub betaler kurset. Vi håber at så mange som muligt vil støtte op. Sidste tilmelding er 20 maj. Går du med en lille idé om på sigt at blive træner eller er du blot interesseret i at snuse lidt til tingene er du også mere end velkommen! Mere information kan ske til Coach@osc.dk Programmet for dagen er som følger: Træner-kursus for nye træner/hjælpe-trænere. Indhold: På 1-2-Træner vil kursisten få idéer til træningsøvelser. Viden om trænerrollen. Forslag til opvarmning. Redskaber til at planlægge træningstimen. Ovenstående er noget af det, du har brug for som ny træner, og noget af det, som gør det sjovere og nemmere for dig at være træner. På 1-2-Træner-kurset klæder vi nye trænere på til at træde ind i trænerrollen både før, under og efter træning. Vi har delt kurset op i to moduler, som hver varer 4 timer. - Modul 1 gør trænerne i stand til at forholde sig til den nye rolle som træner og giver input til de overvejelser, man kan gøre sig, når målet er at skabe en sjov og udfordrende træning. - Modul 2 fokuserer på squashen. Her får du inspiration til konkrete øvelser og forslag til, hvordan du kan sammensætte træningen. 1-2-Træner Squash - for sværere er det faktisk ikke at komme godt i gang som træner!

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere