ATK klubcertificeringsforløb

Odense Squash Club har netop startet ATK klubcertificeringsforløb i samarbejde med Dansk Squash Forbund.

Et ATK certificeringsforløb er et tilbud igennem DSqF som tager udgangspunkt i klubbens stade og videreudvikling. Udgangspunktet for alle ATK forløb er altid en snak om, hvor klubben befinder sig og hvordan vi ser os på klubben OSC. Det er vigtigt for Dansk Squash, at ATK skal give mening for klubben, så klubben kan se sig selv og tage ejerskab for processen. Arbejdet med ATK skal gerne resultere en endnu bedre klub på forskellige områder som: Et bæredygtigt og attraktivt klubmiljø Bedre udgangspunkt for rekruttering og fastholdelse Styrkede relationer i klubben En rød tråd igennem børne- og ungdomstræningen Klubhjul Målsætninger Træner- og træningspolitikker Værdier og Handleplaner Arbejdet med ATK vil både involvere klubbens ledelse, trænere samt andre klubressourcer. Samarbejdet omkring ATK vil være med Dansk Squash Forbund som facilitator og sparringspartner, mens klubben bliver den udførende part. I onsdags i sidste uge blev modul 1 gennemført og vi planlægger de kommende moduler og målet er at være færdig i Q4 2018.

Såfremt du kunne have interesse i at udvikle klubben kan du kontakte Claus på coach@osc.dk, vi får brug for en del frivillige for at nå bredt ud i klubben. ATK certificering Et ATK-certificeringsforløb strækker sig over et år og består af fire moduler af ca. fire timers varighed. Målet med et ATK-forløb er at klubben bliver ATK-certificeret. Med certificeringen får klubben bevis på, at den arbejder med det gode klubmiljø og har fokus på arbejdet med børn og unge samt udvikling af individuelle kompetencer.

Bedste hilsner bestyrelsen

Et klubcertificeringsforløb kunne derfor se ud som følgende:

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere