ATK klubcertificeringsforløb

Odense Squash Club har netop startet ATK klubcertificeringsforløb i samarbejde med Dansk Squash Forbund.

Et ATK certificeringsforløb er et tilbud igennem DSqF som tager udgangspunkt i klubbens stade og videreudvikling. Udgangspunktet for alle ATK forløb er altid en snak om, hvor klubben befinder sig og hvordan vi ser os på klubben OSC. Det er vigtigt for Dansk Squash, at ATK skal give mening for klubben, så klubben kan se sig selv og tage ejerskab for processen. Arbejdet med ATK skal gerne resultere en endnu bedre klub på forskellige områder som: Et bæredygtigt og attraktivt klubmiljø Bedre udgangspunkt for rekruttering og fastholdelse Styrkede relationer i klubben En rød tråd igennem børne- og ungdomstræningen Klubhjul Målsætninger Træner- og træningspolitikker Værdier og Handleplaner Arbejdet med ATK vil både involvere klubbens ledelse, trænere samt andre klubressourcer. Samarbejdet omkring ATK vil være med Dansk Squash Forbund som facilitator og sparringspartner, mens klubben bliver den udførende part. I onsdags i sidste uge blev modul 1 gennemført og vi planlægger de kommende moduler og målet er at være færdig i Q4 2018.

Såfremt du kunne have interesse i at udvikle klubben kan du kontakte Claus på coach@osc.dk, vi får brug for en del frivillige for at nå bredt ud i klubben. ATK certificering Et ATK-certificeringsforløb strækker sig over et år og består af fire moduler af ca. fire timers varighed. Målet med et ATK-forløb er at klubben bliver ATK-certificeret. Med certificeringen får klubben bevis på, at den arbejder med det gode klubmiljø og har fokus på arbejdet med børn og unge samt udvikling af individuelle kompetencer.

Bedste hilsner bestyrelsen

Et klubcertificeringsforløb kunne derfor se ud som følgende:

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere