Corona Update – DIF tilpasser anbefalinger til udendørsidræt.

En stor del af OSC er det sociale, vi samles om squashen og der er en masse gode mennesker omkring os imens. Desværre er både squash’en og det at mødes taget ud af vores elskede klubkultur i OSC. Men… DIF har ændret deres anbefalinger og vi kan derfor flytte træningen udenfor – hvis vi holder afstand og gør det i mindre grupper. Så ja, squash uden squashbold og ketsjer.. Lad os give det et skud, vejret er i hvert fald super godt 😊

Onsdag d. 29/04 – Dametræning, udenfor kl. 17.00-18.00
Torsdag d. 30/04 – Juniortræning, udenfor kl. 17.00 – 17.45 / 18.00-18.45.
Fælles for træningen er at vi skal være mindre end 10 personer samlet (Der vil være 2 trænere på og hver træner har så 9 deltagere). Vi skal holde afstand, derfor planlægges programmet i vores gårdrum og i de omkringliggende omgivelser nær centeret. Centeret vil være lukket – husk at fylde din drikkedunk hjemmefra. Der bliver ikke brugt fælles rekvisitter og det er ikke muligt at komme i bad efter træningen. Udendørsaktiviteten forgår i mindre grupper.
Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
Tilmelding sker på holdsport. 😊

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere