Corona Update – DIF tilpasser anbefalinger til udendørsidræt.

En stor del af OSC er det sociale, vi samles om squashen og der er en masse gode mennesker omkring os imens. Desværre er både squash’en og det at mødes taget ud af vores elskede klubkultur i OSC. Men… DIF har ændret deres anbefalinger og vi kan derfor flytte træningen udenfor – hvis vi holder afstand og gør det i mindre grupper. Så ja, squash uden squashbold og ketsjer.. Lad os give det et skud, vejret er i hvert fald super godt 😊

Onsdag d. 29/04 – Dametræning, udenfor kl. 17.00-18.00
Torsdag d. 30/04 – Juniortræning, udenfor kl. 17.00 – 17.45 / 18.00-18.45.
Fælles for træningen er at vi skal være mindre end 10 personer samlet (Der vil være 2 trænere på og hver træner har så 9 deltagere). Vi skal holde afstand, derfor planlægges programmet i vores gårdrum og i de omkringliggende omgivelser nær centeret. Centeret vil være lukket – husk at fylde din drikkedunk hjemmefra. Der bliver ikke brugt fælles rekvisitter og det er ikke muligt at komme i bad efter træningen. Udendørsaktiviteten forgår i mindre grupper.
Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
Tilmelding sker på holdsport. 😊

Genåbning og Corona Update

07 juni 2020

Kære OSC’erSom stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider.

Sommercamps for juniorer

27 maj 2020

Der afholdes to sommercamps, den første i uge 27 (29/6-3/7) og den anden i uge 32 (3/8 - 7/8). Uge 27 er med forbehold ift om vi må være indendørs igen..... det håber vi selvfølgelig på!


Se mere