Corona Update – DIF tilpasser anbefalinger til udendørsidræt.

En stor del af OSC er det sociale, vi samles om squashen og der er en masse gode mennesker omkring os imens. Desværre er både squash’en og det at mødes taget ud af vores elskede klubkultur i OSC. Men… DIF har ændret deres anbefalinger og vi kan derfor flytte træningen udenfor – hvis vi holder afstand og gør det i mindre grupper. Så ja, squash uden squashbold og ketsjer.. Lad os give det et skud, vejret er i hvert fald super godt 😊

Onsdag d. 29/04 – Dametræning, udenfor kl. 17.00-18.00
Torsdag d. 30/04 – Juniortræning, udenfor kl. 17.00 – 17.45 / 18.00-18.45.
Fælles for træningen er at vi skal være mindre end 10 personer samlet (Der vil være 2 trænere på og hver træner har så 9 deltagere). Vi skal holde afstand, derfor planlægges programmet i vores gårdrum og i de omkringliggende omgivelser nær centeret. Centeret vil være lukket – husk at fylde din drikkedunk hjemmefra. Der bliver ikke brugt fælles rekvisitter og det er ikke muligt at komme i bad efter træningen. Udendørsaktiviteten forgår i mindre grupper.
Man skal holde sig hjemme, hvis man har symptomer som fx feber, hoste, muskelømhed – og gå straks hjem selv ved milde symptomer.
Tilmelding sker på holdsport. 😊

Corona Update - kontingenter

05 april 2020

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse.

Fortsat lukket grundet Corona virus

29 marts 2020

Ligesom al anden sportslig aktivitet, holder Odense Squash Club fortsat lukket. Husk din ketcher når du går i haven, og øv en masse ghost-træning i stedet 😎.Forhåbentlig ses vi igen lige efter påskeferien. Pas på hinanden indtil da


Se mere