Corona Update - kontingenter

Corona Update - kontingenter

Hej alle OSC’er

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.
Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse. Jf. Dansk Idræts Forbud, kan medlemmerne formelt set ikke kræve, at få en del af deres kontingent retur som følge af indstillede aktiviteter.

Derfor håber, og tror, vi på, at OSC’s medlemmer fortsat betaler deres kontingent, så vi også det næste år kan afholde klubmesterskab og sommerfest, julefrokost, turneringer, undervisning og træning samt fastholde vores dygtige trænere osv...Klubbens udgifter er i øvrigt de samme.

Bestyrelsen følger naturligvis nøje med i anbefalinger og retningslinjer og vi håber at folk gerne vil vende tilbage til det OSC vi havde før corona spændte ben for vores aktiviteter.

Det er naturligvis altid muligt at melde sig ud af OSC, dette sker jf. reglerne herom og der er fortsat folk der står på venteliste.

OSC Bestyrelse

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere