Corona Update - kontingenter

Corona Update - kontingenter

Hej alle OSC’er

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.
Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse. Jf. Dansk Idræts Forbud, kan medlemmerne formelt set ikke kræve, at få en del af deres kontingent retur som følge af indstillede aktiviteter.

Derfor håber, og tror, vi på, at OSC’s medlemmer fortsat betaler deres kontingent, så vi også det næste år kan afholde klubmesterskab og sommerfest, julefrokost, turneringer, undervisning og træning samt fastholde vores dygtige trænere osv...Klubbens udgifter er i øvrigt de samme.

Bestyrelsen følger naturligvis nøje med i anbefalinger og retningslinjer og vi håber at folk gerne vil vende tilbage til det OSC vi havde før corona spændte ben for vores aktiviteter.

Det er naturligvis altid muligt at melde sig ud af OSC, dette sker jf. reglerne herom og der er fortsat folk der står på venteliste.

OSC Bestyrelse

Corona Update – DIF tilpasser anbefalinger til udendørsidræt.

25 april 2020

En stor del af OSC er det sociale, vi samles om squashen og der er en masse gode mennesker omkring os imens. Desværre er både squash’en og det at mødes taget ud af vores elskede klubkultur i OSC. Men… DIF har ændret deres anbefalinger og vi kan derfor flytte træningen udenfor – hvis vi holder afstand og gør det i mindre grupper. Så ja, squash uden squashbold og ketsjer.. Lad os give det et skud, vejret er i hvert fald super godt 😊

Fortsat lukket grundet Corona virus

29 marts 2020

Ligesom al anden sportslig aktivitet, holder Odense Squash Club fortsat lukket. Husk din ketcher når du går i haven, og øv en masse ghost-træning i stedet 😎.Forhåbentlig ses vi igen lige efter påskeferien. Pas på hinanden indtil da


Se mere