Corona Update - kontingenter

Corona Update - kontingenter

Hej alle OSC’er

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.
Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse. Jf. Dansk Idræts Forbud, kan medlemmerne formelt set ikke kræve, at få en del af deres kontingent retur som følge af indstillede aktiviteter.

Derfor håber, og tror, vi på, at OSC’s medlemmer fortsat betaler deres kontingent, så vi også det næste år kan afholde klubmesterskab og sommerfest, julefrokost, turneringer, undervisning og træning samt fastholde vores dygtige trænere osv...Klubbens udgifter er i øvrigt de samme.

Bestyrelsen følger naturligvis nøje med i anbefalinger og retningslinjer og vi håber at folk gerne vil vende tilbage til det OSC vi havde før corona spændte ben for vores aktiviteter.

Det er naturligvis altid muligt at melde sig ud af OSC, dette sker jf. reglerne herom og der er fortsat folk der står på venteliste.

OSC Bestyrelse

Genåbning og Corona Update

07 juni 2020

Kære OSC’erSom stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider.

Sommercamps for juniorer

27 maj 2020

Der afholdes to sommercamps, den første i uge 27 (29/6-3/7) og den anden i uge 32 (3/8 - 7/8). Uge 27 er med forbehold ift om vi må være indendørs igen..... det håber vi selvfølgelig på!


Se mere