Corona Update - kontingenter

Corona Update - kontingenter

Hej alle OSC’er

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.
Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse. Jf. Dansk Idræts Forbud, kan medlemmerne formelt set ikke kræve, at få en del af deres kontingent retur som følge af indstillede aktiviteter.

Derfor håber, og tror, vi på, at OSC’s medlemmer fortsat betaler deres kontingent, så vi også det næste år kan afholde klubmesterskab og sommerfest, julefrokost, turneringer, undervisning og træning samt fastholde vores dygtige trænere osv...Klubbens udgifter er i øvrigt de samme.

Bestyrelsen følger naturligvis nøje med i anbefalinger og retningslinjer og vi håber at folk gerne vil vende tilbage til det OSC vi havde før corona spændte ben for vores aktiviteter.

Det er naturligvis altid muligt at melde sig ud af OSC, dette sker jf. reglerne herom og der er fortsat folk der står på venteliste.

OSC Bestyrelse

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere