Genåbning og Corona Update

Kære OSC’er, Som stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂 Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider.

Kære OSC’er

Som stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂

Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider. Vi er nemlig nok mange, der godt kunne have brug for at spille lidt ekstra squash  I første omgang ser vi lige som de udvidede åbningstider benyttes - er det tilfældet, så kommer det til at vare hele sommeren.

Som I sikkert også har noteret jer så er der endnu ikke kommet officielle retningslinjer fra hverken Kulturministeriet eller DIF. Når de kommer så vil OSC selvfølgelig indrette sig herefter. Det betyder at du som OSC medlem løbende skal orientere dig om retningslinjerne. Det kan ske her på siden eller ved at spørge personalet i centeret. Dansk squashforbund er for et par timer siden kommet med nogen retningslinjer, de kan ses her https://www.dansksquash.dk/…/dansk-squash-abner-mandag-d-8-…. Disse retningslinjer betyder at vi indtil videre må aflyse de fælles seniortræninger og frigiver banerne til individuel bookning. Dette komme til at ske dag for dag indtil vi fra myndighedernes side af, har klarhed over hvad der præcist er tilladt. Vi annonceret her på siden, dag for dag om næste dags træning aflyses. Af hensyn til banekapacitet opfordrer vi til at man så vidt muligt booker på det tidspunkt, hvor man normalt skulle have været til træning.

Til hver en tid skal vi selvfølgelig også overholde alle de generelle retningslinjer ift. Covid-19.

I centeret har vi taget alle de nødvendige forholdsregler vi kan komme i tanke om.. Men bliver I opmærksom på noget der kunne gøres bedre, så sig det endelig til personalet i centeret.
Så lad os komme ud og spille noget squash samtidig med at vi passer godt på hinanden.
Vi ses på banerne 

PS: Frugtfade er naturligvis sløjfet - istedet kan frugt afhentes gratis i cafeen 😉
PPS: Corona er træls, ingen squash har godt nok også været trælst. Derfor vil vi gerne byde alle godt tilbage her den første uge og har fyldt køleskab med øl og vand samt fryser med is. Når du har trænet er du velkommen til at nappe en af delene med 🙂
PPPS: Hold øje med siden her, hvor vi vil annoncere forskellige arrangementer hen over sommeren.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere