Information til Senior Cup 1 - lørdag d.16. sep.

Hej alle deltagere, Så nærmere vi os sæsonens første senior cup som afvikles på lørdag i Odense Squash Club. 46 deltagere fordelt ud i rækkerne. Såfremt der kommer flere afbud vil vi rykke folk op ud fra nedenstående liste. Mødetid er 09:00, hvor vi vil give kort instruktion og lodtrækning i alle rækker på én gang. Afbud på selve dagen skal være inden kl. 08:00 og til turnering@osc.dk Vi starter ud med Herre E og F rækken og de første kampe starter 09:15. Der vil være gratis morgenbrød fra 08:30 ligesom der vil være gratis frugt i løbet af dagen. Frokost serveres fra 11:45-14:00 og er ligeledes gratis. Kl. 18:00 inviteres alle til gratis opstartsfest, vi bestiller nogle pizzaer og stiller nogle øl/sodavand frem og alle er velkommen. Vi forventer at være færdig omkring kl. 16.00 og den sidste kamp er Herre A finale hvorefter vi har fælles afrunding og præmie-overrækkelse. Der er præmier til 1,2 og 3 i alle rækker. Turneringen er også at følge via tournamentsoftware, link bliver aktivt lørdag morgen. Vi glæder os til at se jer på lørdag. Følg turneringen her via. tournamentsoftware

Bedste squash hilsner Odense Squash Club

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere