Installation af LED på bane 5

💡💡 Vi har besluttet at få installeret LED på bane 5. Dette er et led i forsøget på at nedbringe udgifterne til strøm og opretholde bedst mulig lys på banerne fremadrettet. Vi starter med bane 5 mandag d. 11 - onsdag d. 13 sep. Derfor har vi været nødsaget til at flytte enkelte bookinger til andre baner og nogle er også blevet slettet helt da der var fuld booket. Vi beklager selvfølge de gener dette må medføre og håber samtidig at I har forståelse for, at LED ikke installeres på få timer :) Til dem der er blevet slettet, er der fremsendt en slettet mail og vi kvittere selvfølge med en øl i baren for at have "taget" jeres banetid. De bedste hilsner OSC og Bane 5 ;)

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere