JGP i Esbjerg med OSC deltagelse

I denne weekend, 11 og 12 marts, blev der afholdt Junior Grand Prix i Esbjerg for landets juniorer. 90 deltager fra hele landet var meldt til, hvilket vi synes er ret godt gået! OSC har ikke haft juniorer med i nogle år men er igen nu tilbage på scenen og denne gang med deltagelse af 4 spillere. Den nye turneringsstruktur gør, at man til forskel fra tidligere, inddeler juniorerne efter niveau og ikke efter alder. Dette gjorde at vores 4 juniorer først skulle spille nogle kvallifikationskampe inden de blev placeret endeligt i puljerne. Efter kval-kæmpende havde OSC spillere i E,F og to i G rækken. Der blev kæmpet og fightet og alle gjorde god figur ved deres første JGP, som også bar præg af lidt begyndernerver og sommerfugle i maven :) . Det blev til fire rigtig flotte sejre. Turneringen i Esbjerg var 2.dags turnering og om aftenen gik vi i netto og handlede snoller og spillede kort og yatzy i squashcenteret, hvorefter der blev overnattet i hallen. Søndagen morgen spiste vi morgenmad og pakker luftmadrasser sammen og gjorde klar til de sidste placeringskampe. Vi fik også set de ældre og bedste juniorer spille deres respektive finaler i de forskellige rækker - til stor inspiration for vores egne juniorer. Vi, OSC, vil gerne takke Esbjerg Squash Klub for et helt igennem godt arrangement - vi har taget gode oplevelser med i bagagen og vi har haft en rigtig god weekend. Vi håber at kan tage endnu flere af vores juniorer med til de kommende JGP'er rundt om i landet.

[gallery columns="2" size="medium" ids="2061,2062,2063,2064"]

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere