Juletysker og julefrokost d. 2. december

Juletysker er endnu engang på programmet lørdag d. 2. december . Tilmelding sker i caféen, max. 56 deltagere til turneringen - først til mølle.Vi glæder os til endnu en dag med en masse tysker på kryds og tværs. Det koster 25 .- at deltage. Der bliver oprettet en Junior-, Dame, og Herreturnering. Turneringen starter kl. 12.00 Der spilles frem til ca. kl. 16.00. Efterfølgende byder OSC på æbleskiver og gløgg/sodavand/juleøl m.m. Som noget nyt i år afholdes julefrokost kl. 18.00-01.00 Turnering inkl. glögg og æbleskiver 25 .- Julefrokost - traditionel julefrokost menu og øl/sodavand 50 .- Betaling sker ifm. tilmelding.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere