Juletysker og julefrokost

Årets juletysker samt julefrokost fandt sted lørdag d 1 dec. Dagen startede med den traditionelle juletysker, hvor der blevet spillet på kryds og tværs af alder og køn. Det var en super hyggelig turnering, hvor der blev gået godt til den og mange fik hygget med nogle spillere som de normalt ikke træner sammen med. Efter tre runder blev der spillet semifinale og finale i de forskellige grupper, hvorefter der som sædvanlig var lækre præmier som kan forsøde december. Efter gløgg og æbleskiver blev det tid til årets julefrokost. Og hvilken en af slagsen. Indkøbschefen Dennis, havde sørget for at der var hvad hjertet kunne begære, så der blev rigtig hygget. Efter spisningen blev det tid til OSC’s store musikquiz hvor der blev dystet i musikviden. Stemningen var høj, og den blev ikke mindre da Torben, Jeanette, Peter og Dennis vandt quizzen og dermed også de flotte kurve fra H.J Hansen Vin. Derefter fortsatte festen, som for nogle varede til den lyse morgen.

Tusinde tak til alle som deltog – vi glæder os allerede til næste år.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere