Junior DM 2020

I weekenden var juniorne afsted til DM i Herlev, hvor der var tilmeldt 108 spillere i aldersgruppen fra U9 til U19. OSC var repræsenteret med 6 spillere, i hhv gruppe U11, U13, U15 og U17.

Vi startede ud fra Odense banegård kl. 14:50 og ankom til Herlev Squash Klub kl. 17:15, hvorefter drengene spillede en kamp hver især. Det blev til tre vundne og tre tabte.

Lørdag det blev til fem vundne og fem tabte og søndag fire tabte og to vunde.

De inviduelle placeringer blev

Christoffer Banke fik en 18. plads

Simon Nielsen fik en 10. plads

Villads Moberg fik en 9. plads

Linus Andresen fik en 4. plads

Christoffer Reuther fik en 9. plads

Marius Moberg fik en 14. plads

Overordnet super godt spillet af alle spillere, set ift at de fleste lige er rykket op i en ny aldersgruppe.

Stor tak og ros til juniorne for deres humør, hjælpsomhed og parathed!

Vi ser frem til JPG 5 turnering i Thy, fra d. 6/3/20 til d. 8/3/20, hvor vi skal op og spille endnu flere gode kampe, med mange flere juniorer fra OSC. Vi afholder i den forbindelse en lille introduktion for alle spillere, omkring hvordan det er at være med til stævnerne. Mere info følger herom.

Corona Update - kontingenter

05 april 2020

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse.

Fortsat lukket grundet Corona virus

29 marts 2020

Ligesom al anden sportslig aktivitet, holder Odense Squash Club fortsat lukket. Husk din ketcher når du går i haven, og øv en masse ghost-træning i stedet 😎.Forhåbentlig ses vi igen lige efter påskeferien. Pas på hinanden indtil da

OSC er lukket grundet Corona

12 marts 2020

Som alle andre følger vi udviklingen i øjeblikket tæt.Vi følger myndighedernes anbefalinger og derfor vil Odense Squash Club fra i morgen fredag d. 13/03 til og med d. 29/03 være lukket.


Se mere