Junior Elite i Odense Squash Club

Junior Elite i Odense Squash Club

Odense Squash Club kan nu, med stolthed, præsentere sin nye ungdoms elite afdeling kaldet 'OSC Junior Elite'. Dette understøtter klubbens strategi og sportslige ambitioner for fremtiden. Odense Squash Club ønsker med det nye tiltag, på sigt, at skabe vores helt eget elitedivisionshold med spillere fra egene rækker. Vi vil med 'Odense Junior Elite' målrettet forsøge at skabe et godt elitemiljø og bane vejen til, forhåbentlige, fremtidige topresultater i dansk squash på junior såvel som senior siden. Vi vil sikre kompetente trænere på højst mulige niveau og har netop indgået aftale med Martin Laursen, tidligere elitespiller og med megen erfaring med ungdomsarbejde i Dansk Squash forbund og Kolding KFUM Squash. OSC rådfører sig yderligere løbende med den Danske landstræner, David McAlpine, som står for at planlægge klubbens juniortræning. David er en helt central rolle i den sportslige opbygning og udvikle af klubbens juniorerne og trænere. David McAlpine har, med sine 14 år i Malmø, stor viden og erfaring inden for opbygning af en juniorafdeling og med at udvikle en klub sportsligt - i tråd med klubbens 2022 strategi.

Generelt er vi i OSC ved at opbygge en hel ungdomsafdeling med et sundt, og vigtigst af alt, sjovt træningsmiljø for alle klubbens juniorer. Vi vil sætte det sportslige i centrum uden at gå på kompromis med et godt socialt klubmiljø, hvor det skal være plads til alle og hvor det er sjovt både på og udenfor squashbanen. Alt dette kan ikke ske uden vores kompetente trænere og hvor rammerne for klubbens nuværende og kommende juniorerne er i top. Med en god ungdomsafdeling kan vi skabe vores egne talenter og senere føre dem videre til senior, hvor de kan begå sig på klubbens hold i danmarksturneringen.

Yderligere vil de mange juniorer også sætte OSC på landkortet i forbindelse med deltagelse i JGP og DM og måske kan vi skabe en Danmarksmester for juniorer inden for de kommende år, hvem ved. OSC Junior Elite vil indeholde op til 6 spillere og træningen vil primært blive foretaget af Martin Laursen. Det er klubbens trænerteamet der udvælger spillerne og forløbet vil blive evalueret løbende. Spillerne bliver udtaget til OSC Junior Elite for en halv sæson af gangen. I OSC sikre vi, for alle vores juniorer: - Et sjovt, sundt og trygt træningsmiljø - Velkvalificerede trænere med uddannelse gennem DSqF (Dansk Squash Forbund) - Deltagelse til diverse JGP og Junior DM - Et klubmiljø med nultolerance for mobning og hvor der er respekt overfor hinanden OSC Junior Elite vil i første omgang bestå af 4 spillere der har deres første to træninger søndag d. 23/4 og 14/5 fra 10.00-11.30.

Vi glæder os meget til det fremtidige samarbejde med Martin.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere