Junior Grand Prix i Thy

Fra d. 6/3 til d. 8/3, afholdes JGP i Thy, så husk at få tilmeldt jer 
Vi opfordrer selvfølgelig ALLE vores juniorer til at deltage både nye som rutinerede. Planlægning af kampe kommer til at foregå alt efter niveau. Der er max plads til 90 deltagere, og der er stadig ledige pladser tilbage.
Tilmelding kan ske på squashportalen eller i cafeen og det koster kr. 250,- Beløbet dækker turneringsgebyr og transport
Hvis man ønsker at tilmelde sig på squashportalen, så skal man bruge sit login --> klikke på "Arrangementer" og finde " JGP 5 - THYSQUASH", herefter klikker man på tilmeld. Betaling foregår i baren i centeret,
Er du ikke oprettet på squashportalen, så kan du gøre det på osc.dk under medlemsservice
Skulle du have problemer med at tilmelde dig, så kan du skrive til mig.
Ift transport, så tager vi som udgangspunkt toget til Struer, hvor vi bliver hentet og fragtet til Thy Squash Center. Udgift til togbillet afholdes for egen regning. Hvis vi derimod kan samle nok biler, så kører vi derop, så meld gerne tilbage om du/I, har mulighed for at bringe og hente.
Kom frisk 
Venlig hilsen,
Thomas Andresen

Corona Update - kontingenter

05 april 2020

Nu er vi begyndt at modtage spørgsmål fra nogle af foreningen medlemmer ift. medlemskaber.Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse.

Fortsat lukket grundet Corona virus

29 marts 2020

Ligesom al anden sportslig aktivitet, holder Odense Squash Club fortsat lukket. Husk din ketcher når du går i haven, og øv en masse ghost-træning i stedet 😎.Forhåbentlig ses vi igen lige efter påskeferien. Pas på hinanden indtil da

OSC er lukket grundet Corona

12 marts 2020

Som alle andre følger vi udviklingen i øjeblikket tæt.Vi følger myndighedernes anbefalinger og derfor vil Odense Squash Club fra i morgen fredag d. 13/03 til og med d. 29/03 være lukket.


Se mere