Junior Grand Prix i Thy

Fra d. 6/3 til d. 8/3, afholdes JGP i Thy, så husk at få tilmeldt jer 
Vi opfordrer selvfølgelig ALLE vores juniorer til at deltage både nye som rutinerede. Planlægning af kampe kommer til at foregå alt efter niveau. Der er max plads til 90 deltagere, og der er stadig ledige pladser tilbage.
Tilmelding kan ske på squashportalen eller i cafeen og det koster kr. 250,- Beløbet dækker turneringsgebyr og transport
Hvis man ønsker at tilmelde sig på squashportalen, så skal man bruge sit login --> klikke på "Arrangementer" og finde " JGP 5 - THYSQUASH", herefter klikker man på tilmeld. Betaling foregår i baren i centeret,
Er du ikke oprettet på squashportalen, så kan du gøre det på osc.dk under medlemsservice
Skulle du have problemer med at tilmelde dig, så kan du skrive til mig.
Ift transport, så tager vi som udgangspunkt toget til Struer, hvor vi bliver hentet og fragtet til Thy Squash Center. Udgift til togbillet afholdes for egen regning. Hvis vi derimod kan samle nok biler, så kører vi derop, så meld gerne tilbage om du/I, har mulighed for at bringe og hente.
Kom frisk 
Venlig hilsen,
Thomas Andresen

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere