Junior Grand Prix i Thy

Fra d. 6/3 til d. 8/3, afholdes JGP i Thy, så husk at få tilmeldt jer 
Vi opfordrer selvfølgelig ALLE vores juniorer til at deltage både nye som rutinerede. Planlægning af kampe kommer til at foregå alt efter niveau. Der er max plads til 90 deltagere, og der er stadig ledige pladser tilbage.
Tilmelding kan ske på squashportalen eller i cafeen og det koster kr. 250,- Beløbet dækker turneringsgebyr og transport
Hvis man ønsker at tilmelde sig på squashportalen, så skal man bruge sit login --> klikke på "Arrangementer" og finde " JGP 5 - THYSQUASH", herefter klikker man på tilmeld. Betaling foregår i baren i centeret,
Er du ikke oprettet på squashportalen, så kan du gøre det på osc.dk under medlemsservice
Skulle du have problemer med at tilmelde dig, så kan du skrive til mig.
Ift transport, så tager vi som udgangspunkt toget til Struer, hvor vi bliver hentet og fragtet til Thy Squash Center. Udgift til togbillet afholdes for egen regning. Hvis vi derimod kan samle nok biler, så kører vi derop, så meld gerne tilbage om du/I, har mulighed for at bringe og hente.
Kom frisk 
Venlig hilsen,
Thomas Andresen

Genåbning og Corona Update

07 juni 2020

Kære OSC’erSom stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider.

Sommercamps for juniorer

27 maj 2020

Der afholdes to sommercamps, den første i uge 27 (29/6-3/7) og den anden i uge 32 (3/8 - 7/8). Uge 27 er med forbehold ift om vi må være indendørs igen..... det håber vi selvfølgelig på!


Se mere