Klubmesterskab 2017

Lørdag d. 27. maj blev det årlige klubmesterskab afholdte af Odense Squash Club, som vil blive husket som det varmeste mesterskab. Solen skinnede om kap med deltagernes flotte præsentationer på banerne og høje humør. Der var hele 72 tilmeldte, fordelt på Junior u15 og u12, Dame A og B og Herre A, B, C, D, E og F række, som førte til hele 107 hæsblæsende kampe. Der var et flot fremmøde af 15 glade og friske junior spillere, som fik spillet nogle spændende kampe og flittigt fik brugt slush ice maskinen for at køle ned imellem kampene. Yderligere var der i år 10 damer tilmeldt, hvoraf mange var helt nye i turnerings sammenhæng, alle gjorde det rigtig flot og kæmpede for hver et point. Det flotte deltagerantal og blandingen imellem juniorerne og seniorerne mænd/kvinder var medvirkende til at der var en hyggelig stemning hele dagen igennem. Ved enden af turneringen samlede alle spillere og tilskuere sig på tribunen ved Center Court for, at overvære finalerne i de respektive rækker. Som de øvrige år var der hele dagen arrangeret fri drikkelse og snacks, frugt, kaffe og kage til deltagerne og tilskuere. Efter gode erfaringer fra sidste år havde klubben indgået et samarbejde med en fremragende fysioterapeut studerende fra UCL i Odense, som sørgede for massage af ømme stænger under hele turneringen. Som noget nyt havde vi også indgået samarbejde med Klinik Søgaard, fodplejer, som sørgerede for at forkæle deltagernes fødder mellem kampene. Klubmesterskabet blev afsluttet med en lækker middag bestående af helstegt pattegris og efterfølgende fest, som blev nydt i de sidste lune stråler fra forårssolen. Fra klubbens side var hele dagen en stor succes med en masse glade mennesker og en masse gode kampe. Vi ser frem til klubmesterskabet 2018. Overblik over turneringens rækker og vindere:

JUNIOR U15:

1. Sebastian Carlsen

2. Luna Blom

3. Christoffer Reuther

Junior U12:

1. Alexander Brandt

2. William Carlsen

3. Asger Raun

DAME A:

1. Line Falsig Berthou

2. Pia Routhe

DAME B:

1. Susanne Kielland

2. Julie Tang

3. Signe Korsgaard Jensen

HERRE A:

1. David Mcalpine

2. Thomas Søgaard

3. Jens Andersen

HERRE B:

1. Line Falsig Berthou

2. Rasmus Petersen

3. Esben Terp Fjederholt

HERRE C:

1. Anders Juul Harbo

2. Jesper Frederiksen

3. Lars Jensen

HERRE D:

1. Kristian Bojsen

2. Søren Gudbrand

3. Lars Claudi Andersen

HERRE E:

1. Morten Hermansen

2. Michael Bilde Jensen

3. Klaus Hansen

HERRE F:

1. Jens Ulrik Als

2. Brian Ebbesen Nielsen

3. Ragvald Moberg

Billederne kan ses her

Tak for opbakningen til spillere, forældre og ikke mindst de ansatte i Squash Center Danmark for deres store hjælp.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere