Klubmesterskaberne 2016

Lørdag d. 28 maj afholdte Odense Squash Club det årlige klubmesterskab, som i høj grad vil blive husket som medlemmernes fest. Der blev i år sat deltagerrekord med 74 tilmeldte, hvilket var 32 flere tilmeldte end sidste år. Der blev spillet 116 kampe og vundet/tabt 402 sæt. Vi havde for første gang i flere år fået deltagelse af juniorer til turnering, hvilket var til stor glæde for klubben. Toppen af turneringenpræget af mange afbud fra klubbens bedste spiller, hvilket gav nogle mere forudsigelige grupper. De resterende grupper var derimod meget mere lige og tætte. Vi havde til årets turnering også fået flere tilmeldte på damesiden, hvilket sammen med juniorerne har været et af klubbens mål i det foregående år. Det stor deltagerantallet og blandingen imellem juniorerne og seniorerne skabte en fantastisk stemning. Mod slutningen af dagen forsøgte vi at samle alle ved Center Court til at overvære finalerne. I løbet af dagen var der arrangeret at der var fri drikkelse og snacks til deltagerne og deres pårørende. Som noget nyt i år havde klubben indgået et samarbejde med 2 fysioterapeut studerende på UCL i Odense, som i løbet af gav spillerne lidt massage. Hele dagen blev afsluttet med en stor middag og fest, hvor de sidste lukkede festen kl. 01 som planlagt. Fra klubbens side var hele dagen en stor succes med en masse glade mennesker og en masse gode kampe. Vi ser frem til klubmesterskabet 2017.

Overblik over turneringens rækker og vindere:

JUNIOR:
Junior U15 – Luna Blom

Junior U12 – Sebastian Carlsen

DAME:
Dame A – Line Falsig Berthou

Dame B - Susanne Kielland

Dame C - Line Moth

HERRE:
Herre A – Kevin Lees
Herre B – Rasmus Petersen
Herre C – Leif Rasmusen
Herre D – Kristian Hansen
Herre E - Søren Gudbrand
Herre F - Christian Mindrup
Herre G – Viktor Poulsen

Billederne kan ses her
Tak for opbakningen til spillere, forældre og ikke mindst de ansatte i Squash Center Danmark for deres store hjælp.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere