Klubmesterskaberne 6.juni 2015

Klubmesterskaberne d.6. juni 2015 var en fantastisk succes. Aldrig før har vi haft 6 rækker (Herre A,B,C,D,E,F). Der deltog 42 spillere som spillede 63 kampe, 244 sæt og 4378 point blev vundet. Vinderne blev:

Herre F: Michael D. Nielsen

Herre E: Oliver Gram

Herre D: Claus Bagger

Herre C: Leif Rasmussen

Herre B: Rune Moesgaard

Herre A: Thomas Søgaard

Efter turneringen blev der spillet "hygge-tysker" på nogle af banerne, nydt en øl eller to og aftensmaden blev serveret kl. 18:00. Henriette skal have stor ros for sit arbejde i løbet af dagen med at bespise/slukke tørsten for de 42 (sultne og tørstige!) deltagere. Efter aftensmaden blev der arrangeret en "snyd-turneringen" og der blev spillet ciffertips på CL-kampen som blev vist på den nye skærm i caféen. Til dessert blev der guffet pandekager m. is og festen lukkede og slukkede kl. 01.00. efter en lang dag. Slutteligt skal der lyde en ekstra stor tak til de frivillige kræfter som gør det muligt for OSC medlemmer at deltage i sådan et arrangement - klap jer selv på skulderen. Alt ris og ros kan evt. sendes til turnering@osc.dk Billederne kan ses her.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere