Klubmesterskaberne 6.juni 2015

Klubmesterskaberne d.6. juni 2015 var en fantastisk succes. Aldrig før har vi haft 6 rækker (Herre A,B,C,D,E,F). Der deltog 42 spillere som spillede 63 kampe, 244 sæt og 4378 point blev vundet. Vinderne blev:

Herre F: Michael D. Nielsen

Herre E: Oliver Gram

Herre D: Claus Bagger

Herre C: Leif Rasmussen

Herre B: Rune Moesgaard

Herre A: Thomas Søgaard

Efter turneringen blev der spillet "hygge-tysker" på nogle af banerne, nydt en øl eller to og aftensmaden blev serveret kl. 18:00. Henriette skal have stor ros for sit arbejde i løbet af dagen med at bespise/slukke tørsten for de 42 (sultne og tørstige!) deltagere. Efter aftensmaden blev der arrangeret en "snyd-turneringen" og der blev spillet ciffertips på CL-kampen som blev vist på den nye skærm i caféen. Til dessert blev der guffet pandekager m. is og festen lukkede og slukkede kl. 01.00. efter en lang dag. Slutteligt skal der lyde en ekstra stor tak til de frivillige kræfter som gør det muligt for OSC medlemmer at deltage i sådan et arrangement - klap jer selv på skulderen. Alt ris og ros kan evt. sendes til turnering@osc.dk Billederne kan ses her.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere