KoMsammen arrangement d.21 marts i Odense Squash Club

Mandag d. 21. marts har Odense Squash Club sammen med den frivillige organisation KoMsammen arrangeret at KoMsammens medlemmer kan komme ud og spille squash på 2 baner i tidsrummet 18:00 til 19:00. KoMsammen er en forening der sørger for, at ensomme unge i Odense har et sted at mødes. Når de mødes tager de ud og dyrker forskellige former motion kombineret med en sund kost. På denne måde får de en fornemmelse for en verden de kun meget lidt har stiftet bekendtskab med. Nemlig en verden med kammeratskab og sport.
De af jer der spiller drop in squash mandag d. 21/3 bedes være opmærksomme på at der til at begynde med vil være 2 færre baner end normalt. Omvendt er der booket 2 ekstra baner i den anden ende, så der skulle stadig være rig mulighed for at spille squash.

De bedste hilsner Odense Squash Club

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere