Midlertidig stop for nye medlemmer i OSC

Odense Squash Club har oplevet en kraftig tilgang af nye medlemmer i 2016, med en samlet stigning på 21% har vi ved årsskiftet rundet 450 medlemmer. Det er rigtig flot, men der er også en bagside af medaljen, som vi som bestyrelse skal forholde os til – mangel på baner… Som I sikkert har opdaget kan det til tider være svært at få baner man- til torsdag mellem 16-21 i "prime-time". Vi, OSC, er ikke en kommerciel klub, vi er en sportsforening og derfor må vi desværre erkende, at vi i øjeblikket ikke kan være flere medlemmer til de 7 baner klubben lejer af Squash Center Danmark.

OSC ønsker at levere en høj service, hvilket inkludere, at man som medlem har en rimelig mulighed for at booke en bane og spille squash. Klubben tilbyder medlemmer junior-squash, dametræning, drop-in, divisionsquash og weekendsquash. Alle disse faste klubtræninger er åbne for alle medlemmer og skal være med til at styrke klubmiljøet og give medlemmer muligheder for at blive trænet og spille med andre medlemmer. De øvrige banetider udfyldes derefter af medlemmer og det er her vores banemangel er en udfordring.

Vi har derfor i bestyrelsen besluttet at vi i perioden 1. februar til 31. marts ikke optager nye medlemmer. Det midlertidige medlemsstop er dog ikke gældende for juniorer, da de har faste træningstider samt 'Earlybirdy' medlemskaber der spiller i hverdagene indtil kl.16.00.
De nye tiltag:
1. Øget åbningstiden mandag til torsdag til kl. 23.
2. Gæstetimer man- til torsdag i tidsrummet 16-22, kun bookes på samme dag efter kl. 15.00, dette giver OSC-medlemmer mulighed for at have "førsteret" over banebooking.
3. Venteliste vil blive oprettet, udfyld formular på www.osc.dk/venteliste og vi kontakter dig i slutningen af marts måned.

Vi håber, at ovenstående tiltag bliver taget positivt imod af vores medlemmer og bestyrelsen vil løbende vurdere situationen.

På vegne af OSC's bestyrelse

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere