Midlertidig stop for nye medlemmer i OSC

Odense Squash Club har oplevet en kraftig tilgang af nye medlemmer i 2016, med en samlet stigning på 21% har vi ved årsskiftet rundet 450 medlemmer. Det er rigtig flot, men der er også en bagside af medaljen, som vi som bestyrelse skal forholde os til – mangel på baner… Som I sikkert har opdaget kan det til tider være svært at få baner man- til torsdag mellem 16-21 i "prime-time". Vi, OSC, er ikke en kommerciel klub, vi er en sportsforening og derfor må vi desværre erkende, at vi i øjeblikket ikke kan være flere medlemmer til de 7 baner klubben lejer af Squash Center Danmark.

OSC ønsker at levere en høj service, hvilket inkludere, at man som medlem har en rimelig mulighed for at booke en bane og spille squash. Klubben tilbyder medlemmer junior-squash, dametræning, drop-in, divisionsquash og weekendsquash. Alle disse faste klubtræninger er åbne for alle medlemmer og skal være med til at styrke klubmiljøet og give medlemmer muligheder for at blive trænet og spille med andre medlemmer. De øvrige banetider udfyldes derefter af medlemmer og det er her vores banemangel er en udfordring.

Vi har derfor i bestyrelsen besluttet at vi i perioden 1. februar til 31. marts ikke optager nye medlemmer. Det midlertidige medlemsstop er dog ikke gældende for juniorer, da de har faste træningstider samt 'Earlybirdy' medlemskaber der spiller i hverdagene indtil kl.16.00.
De nye tiltag:
1. Øget åbningstiden mandag til torsdag til kl. 23.
2. Gæstetimer man- til torsdag i tidsrummet 16-22, kun bookes på samme dag efter kl. 15.00, dette giver OSC-medlemmer mulighed for at have "førsteret" over banebooking.
3. Venteliste vil blive oprettet, udfyld formular på www.osc.dk/venteliste og vi kontakter dig i slutningen af marts måned.

Vi håber, at ovenstående tiltag bliver taget positivt imod af vores medlemmer og bestyrelsen vil løbende vurdere situationen.

På vegne af OSC's bestyrelse

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere