Midlertidigt medlemsstop fra d. 14. januar 2019

År 2018 har igen været et fantastisk år for Odense Squash Club, vi har klaret os rigtig flot sportsligt, stor tilslutning til klubtræningerne: Junior-, Division-, Dametræning og drop-in squash.

Vi har derudover igen oplevet en stor stigning af medlemmer når vejret skifter hen over efteråret og det bliver koldere uden for. Det er rigtig flot, men der er også en bagside af medaljen, som vi som bestyrelse skal forholde os til – mangel på baner. Faktisk har vi aldrig været så mange som vi er i øjeblikket, hvilket er rigtig positivt. Som I sikkert har opdaget kan det til tider være svært at få baner man- til torsdag mellem 16-21 i “prime-time”.
Vi, OSC, er ikke en kommerciel klub, vi er en sportsforening og derfor må vi desværre erkende, at vi i øjeblikket ikke kan være flere medlemmer til de 7 baner klubben lejer af Odense Squash Center. OSC ønsker at levere en høj service, hvilket inkluderer, at man som medlem har en rimelig mulighed for at booke en bane og spille squash også mellem 16 og 21. Klubben tilbyder junior-squash, dametræning, drop-in, divisionsquash og weekendsquash. Alle disse faste klubtræninger er åbne for medlemmerne og skal være med til at styrke klubmiljøet og give muligheder for at blive trænet og spille med andre medlemmer. De øvrige banetider udfyldes derefter af medlemmerne selv og det er her vores banemangel er en udfordring.

Vi har derfor i bestyrelsen, ligesom sidste år, besluttet at indføre et midlertidigt medlemstop. Det midlertidige medlemsstop er dog ikke gældende for juniorer, da de har faste træningstider, samt ‘Earlybirdy’ medlemskaber der spiller i hverdagene indtil kl.16.00.
Det midlertidige medlemsstop træder i kraft 13/1-2019 og bestyrelsen vil ultimo februar på baggrund af medlemstallene vurdere om det skal fortsætte. Vi opfordrer I øvrigt vores medlemmer til, hvis det er muligt for dem, at benytte de sene og eller tidlige åbningstider, der er stadig god plads til at spille i løbet af dagen og sent om aftenen.

Ønsker du at komme på venteliste så udfyld www.osc.dk/venteliste og du vil blive kontaktet af medlemsservice så snart der er plads. Vi håber, at ovenstående tiltag bliver taget positivt imod af vores medlemmer.

På vegne af OSC’s bestyrelse

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere