Mini junior turnering d. 20. marts 2016

Odense Squash Club var vært for "Mini junior turnering" d. 20. marts. Der ankom spillere fra Esbkerg og Horsens og der blev spillet 4 rækker. Gul/Lilla/Grøn/Pink. Spillerne var alle nybegyndere, i alderen 7-15år, og har spillet under ét år og for største delen var det der første turnering så der var spænding lige fra første ankomst i OSC. De fik alle sammen 3 kampe og der blev spillet grupper hvor alle mødte alle og en enkelt ½-monrad. 21 Juniorer deltog og der blev spillet en masse gode kampe og nogle af dem også rigtig tætte og i 5 sæt.
Børnene spillede med rød bold og de helt små på 7-8 år spillede med en grøn bold. Dagen gik med ankomst kl. 10:30, hvorefter der var opvarmning og introduktion til turneringen 10:50, første runde blev afviklet og derefter var der fælles frokost kl.12:00, hvor OSC var vært for en sandwich og en sodavand. Efter spisning startede turneringen op igen 12:30 og sluttede af med finalen for drengene i Gul række (10-12år) som blev spillet på C.C (glas banen) hvor alle andre juniorer, frivillige og forældre så kampen. Hele turneringen blev afsluttet kl.15:00, hvor der blev samlet op og sagt tak for idag, efterfølgende kunne en flok trætte børn hoppe i bad og vende snuden hjemover.
Der var rigtig god stemning både på og udenfor banen, der blev sagt pænt "tak for kampen" efter hver kamp og klappet og heppet med respekt for både vinderen og taberne i alle kampe.

Vi i OSC takker for den store tilslutning og glæder os til fremtidige turneringer. Og ikke mindst tak til de frivillige fra de tre klubber, uden den opbakning havde det ikke været muligt at afvikle en turnering som denne.

Billederne kan ses på på www.osc.dk/billeder. Billede 20-03-16 14.27.07

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere