Mini junior turnering d. 20. marts 2016

Odense Squash Club var vært for "Mini junior turnering" d. 20. marts. Der ankom spillere fra Esbkerg og Horsens og der blev spillet 4 rækker. Gul/Lilla/Grøn/Pink. Spillerne var alle nybegyndere, i alderen 7-15år, og har spillet under ét år og for største delen var det der første turnering så der var spænding lige fra første ankomst i OSC. De fik alle sammen 3 kampe og der blev spillet grupper hvor alle mødte alle og en enkelt ½-monrad. 21 Juniorer deltog og der blev spillet en masse gode kampe og nogle af dem også rigtig tætte og i 5 sæt.
Børnene spillede med rød bold og de helt små på 7-8 år spillede med en grøn bold. Dagen gik med ankomst kl. 10:30, hvorefter der var opvarmning og introduktion til turneringen 10:50, første runde blev afviklet og derefter var der fælles frokost kl.12:00, hvor OSC var vært for en sandwich og en sodavand. Efter spisning startede turneringen op igen 12:30 og sluttede af med finalen for drengene i Gul række (10-12år) som blev spillet på C.C (glas banen) hvor alle andre juniorer, frivillige og forældre så kampen. Hele turneringen blev afsluttet kl.15:00, hvor der blev samlet op og sagt tak for idag, efterfølgende kunne en flok trætte børn hoppe i bad og vende snuden hjemover.
Der var rigtig god stemning både på og udenfor banen, der blev sagt pænt "tak for kampen" efter hver kamp og klappet og heppet med respekt for både vinderen og taberne i alle kampe.

Vi i OSC takker for den store tilslutning og glæder os til fremtidige turneringer. Og ikke mindst tak til de frivillige fra de tre klubber, uden den opbakning havde det ikke været muligt at afvikle en turnering som denne.

Billederne kan ses på på www.osc.dk/billeder. Billede 20-03-16 14.27.07

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere