Mini juniorturnering for klubbens juniorer OSC

Lørdag d. 7 fra kl 14.00 bød OSC velkommen til klubbens første mini turnering med overnatning for klubbens unge. Dagen startede ud med at diverse soveposer og luftmadraser kom på plads og alle mødtes på banen iført squashudstyr - klar til dagens udfordringer. Alle juniorerne fik en opfriskning af regler m.v. og dagens program. Let/Strok blev introduceret forud for dagens kampe og helt generelt hvad man som dommer skal sige under kampen, score, hvis serven er ude eller hvilken side der serves fra hvis der er tvivl. Turneringen blev inddelt i 4 grupper hvor de 17 juniorer blev inddelt og der blev spillet alle imod alle, 3-4 kampe til hver. Der var mange rigtig tætte kampe og endda også nogle lange 5-sæts kampe. Der blev spillet rigtig god squash og det hele gik rigtig godt. Efterfølgende var der fri leg i centeret og juniorerne have hele centeret til at lege rundt i da de sidste medlemmer forlod centeret kl 16. Efter lidt dåseskjul og diverse lege børnene selv fandt på blev der bestilt en stor stak pizzaer til de sultne børn. Efter aftensmad blev alt lys slukket i hallen og der blev leget mørkegemme. Slutteligt blev der sat en film på projekter på en af banerne og der blev set film og hygget med snoller. Efterfølgende blev der børstet bisser og sagt godnat. Forældrene havde medbragt et hav af hjemmelavet kage, bolsjer, frugt og gulerødder - stor ros til det medbragte. Søndag morgen ble der spist morgenmad og leget lidt fangeleg inden forældrene kunne hente en stak trætte børn. 15943060_10209914348990055_326003169_o

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere