Nye retningslinjer fra myndighederne og Dansk Squashforbund

Kære OSC'er

Så kom der nye retningslinjer fra myndighederne og Dansk Squashforbund støtter selvfølgelig op om dem. De kan læses her.

https://www.dansksquash.dk/nyheder/dansk-squash-abner-mandag-d-8-juni

Det betyder at vi allerede fra i morgen tirsdag kører med normale seniortræninger som vi plejer.

Omklædningsfaciliteterne hører under Odense Kommune og den seneste melding herfra er at der tidligst åbnes fra d. 15/6. Vi følger naturligvis med i hvad der kommer af meldinger fra kommunen og åbner for bad og omklædning så snart vi må. Indtil da, husk at være omklædt hjemmefra.

Vi håber på at se en masse på banerne i den kommende tid, og husk der er stadig øl og vand i køleskabet, samt is i fryseren 🙂

Mvh OSC

Genåbning og Corona Update

07 juni 2020

Kære OSC’erSom stort set alle nok har set, så åbner indendørsidrætten i morgen. Det er vi rigtig mange der har set frem til 🙂Det betyder også at Odense Squash Club åbner igen i morgen. Og ikke nok med det.. Fra og med i morgen vil centeret køre med væsentligt udvidet åbningstider.

Sommercamps for juniorer

27 maj 2020

Der afholdes to sommercamps, den første i uge 27 (29/6-3/7) og den anden i uge 32 (3/8 - 7/8). Uge 27 er med forbehold ift om vi må være indendørs igen..... det håber vi selvfølgelig på!

Corona Update – DIF tilpasser anbefalinger til udendørsidræt.

25 april 2020

En stor del af OSC er det sociale, vi samles om squashen og der er en masse gode mennesker omkring os imens. Desværre er både squash’en og det at mødes taget ud af vores elskede klubkultur i OSC. Men… DIF har ændret deres anbefalinger og vi kan derfor flytte træningen udenfor – hvis vi holder afstand og gør det i mindre grupper. Så ja, squash uden squashbold og ketsjer.. Lad os give det et skud, vejret er i hvert fald super godt 😊


Se mere