Nye retningslinjer fra myndighederne og Dansk Squashforbund

Kære OSC'er

Så kom der nye retningslinjer fra myndighederne og Dansk Squashforbund støtter selvfølgelig op om dem. De kan læses her.

https://www.dansksquash.dk/nyheder/dansk-squash-abner-mandag-d-8-juni

Det betyder at vi allerede fra i morgen tirsdag kører med normale seniortræninger som vi plejer.

Omklædningsfaciliteterne hører under Odense Kommune og den seneste melding herfra er at der tidligst åbnes fra d. 15/6. Vi følger naturligvis med i hvad der kommer af meldinger fra kommunen og åbner for bad og omklædning så snart vi må. Indtil da, husk at være omklædt hjemmefra.

Vi håber på at se en masse på banerne i den kommende tid, og husk der er stadig øl og vand i køleskabet, samt is i fryseren 🙂

Mvh OSC

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere