Nye retningslinjer fra myndighederne og Dansk Squashforbund

Kære OSC'er

Så kom der nye retningslinjer fra myndighederne og Dansk Squashforbund støtter selvfølgelig op om dem. De kan læses her.

https://www.dansksquash.dk/nyheder/dansk-squash-abner-mandag-d-8-juni

Det betyder at vi allerede fra i morgen tirsdag kører med normale seniortræninger som vi plejer.

Omklædningsfaciliteterne hører under Odense Kommune og den seneste melding herfra er at der tidligst åbnes fra d. 15/6. Vi følger naturligvis med i hvad der kommer af meldinger fra kommunen og åbner for bad og omklædning så snart vi må. Indtil da, husk at være omklædt hjemmefra.

Vi håber på at se en masse på banerne i den kommende tid, og husk der er stadig øl og vand i køleskabet, samt is i fryseren 🙂

Mvh OSC

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere