Nyhedsbrev 17. maj. 2016

Nyt fra OSC

Klubben er i udvikling, fremgang og fremdrift. Sæsonen 2015/2016 er snart forbi og vi kan fra bestyrelses side se tilbage på sæsonen med stolthed. Der er fremgang at spore på alle fronter, divisionshold, junior squash, drop-in, weekend squash og dametræning. På alle punkter har der været flere deltagere end nogen sinde. I skrivende stund kan vi se, at mere end 54 personer deltager til klubmesterskaberne 2016 (ca. 14. dage før sidste tilmeldingsfrist). OSC har ligeledes oplevet en medlemstilgang på 8% i 2015, hvilket er til stor tilfredsstillelse og der bliver spillet en masse kampe på alle banerne i eftermiddagstimerne, om aftenen og i weekenden.

Holdnyt
OSC1 formåede ikke denne sæson at spille sig videre til 1. division, holdet kan dog se tilbage på en sæson med 9 sejre i turneringen og et enkelt nederlag. Derudover blev OSC1 besejret 7-1 af Skovbakken i den endelige oprykningskamp om pladsen i 1. division. OSC2 spillede sig smertefrit igennem 3. division og i den kommende sæson spiller de 2. division sammen med OSC1.OSC2 fik flotte 66 point i 3. division og 2. pladsen opnåede 48 point. Dermed har OSC2 spillet en rigtig flot og stabil sæson og fortjent med oprykning. OSC3 endte på en 2. plads i 4. division, hvilket resulterede i en oprykningskamp imod Sønderborg fra 3. division. OSC3 vandt denne kamp og spiller i den kommende sæson i 3. division. OSC4 endte på en 3. plads i 4. division og spiller derfor igen næste sæson i 4. division. OSC4 fik flotte 56 point på de 10 kampe. Holdet er stadigvæk nyt i holdkampe sammenhæng og vi ser, at holdet har vokset yderligere gennem denne sæson. OSC5 – Hvis der i klubben er opbakning til at starte et nyt hold op så skal dette hold tilmeldes senest 15. juni. 2016. For at oprette et hold kræver det en holdkaptajn og i alt min. 6-8 spillere for at kunne stille et stabilt hold gennem en sæson hvor nogle spillere vil være forhindret i at spille.

Junior Squash
Første sæson for det nye Junior Squash i OSC er snart slut. Vi kan se tilbage på første sæson med stor begejstring. Det kæmpe forarbejde som klubbens frivillige og bestyrelse har lagt fra januar 2015 og frem til sæsonstart i september 2015 har været rigtig godt. Indkøb af ketsjere, briller og øvrigt udstyr har bevirket at der siden jul har været i gennemsnit 10 juniorer til hver eneste træning. Vi har i OSC også afholdt en mini junior turnering med deltagelse fra Esbjerg og Horsens med rigtig stor succes. For juniorerne vil der være sommersquash i nogle weekender hen over sommerferien – mere info herom følger.

Bestyrelsen
Bestyrelsen har for ganske nyligt afholdt den årlige generalforsamling og her blev formanden genvalgt, yderligere blev to nye personer valgt ind i bestyrelsen for at styrke junior arbejdet og nå bredere ud til klubbens medlemmer. Bestyrelsen i OSC har ved generalforsamlingen leveret det bedste regnskab for klubben i flere år og den økonomiske plan klubben har fulgt kan ses sort på hvidt. Et godt regnskab vil derfor medføre mere 'squash for pengene' og vil være med til at realisere klubbens strategi frem imod 2020. I strategien er der beskrevet mål, vision, talentpolitik og mål for udvikling af frivillige. Hele strategien kan læses på www.osc.dk/strategi-2020 Hele nyhedsbrevet er vedlagt som .pdf og kan downloades på følgende link OSC_Nyhedsbrev-17-maj-2016

På vegne af bestyrelsen.

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere