Nyhedsbrev december 2020

Nyt fra formanden:
2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open. Vi havde sågar medlemsstop, for tredje år i træk, hvilket også har presset ekstra på for flere baner, du kan læse om de -måske- to nye baner der er på tegnebrættet. God læselyst og rigtig godt nytår!

Corona del 2:
Vi får spørgsmål fra nogle af foreningens medlemmer ift. medlemskab. Her gælder de samme regler som i foråret 2020. Helt kort er Odense Squash Club en idrætsforening, altså ikke en kommerciel klub. Medlemmernes kontingent er en betaling for medlemskab til en forening - og ikke for en specifik ydelse. Jf. Dansk Idræts Forbund, kan medlemmerne formelt set ikke kræve at få en del af deres kontingent retur som følge af indstillede aktiviteter. Vi håber, at OSC's medlemmer fortsætter medlemskabet, så vi også i 2021 kan afholde klubmesterskab, sommerfest, julefrokost, turneringer, undervisning og træning samt fastholde vores dygtige trænere osv...
Klubbens husleje til centeret er i øvrigt den samme - Corona eller ej. Det er naturligvis altid muligt at melde sig ud af OSC, dette sker jf. reglerne herom.
Det nyeste på Corona er, at restriktionerne er forlænget til 17. januar 2021, øv!

OSC Junior:
Juniorerne har haft et travlt efterår med træning tirsdag og torsdag 17-19. Vi har nu også børnesquash (6-8 år) tirsdage Kl. 17-18, og vi glæder til at se, om vi kan få nye junior-medlemmer på den måde.
Stor tak til trænerne Andrea, Christian og Rasmus der gør et kæmpe arbejde med de unge. Der er altid masser af glæde og sjov omkring i centeret, når der er juniortræning. Undervejs i sæsonen har vi arrangeret to weekend junior camps med Erik Jacobsen, nr. 226 på PSA-ranglisten, og det har været rigtig godt med de aktiviteter, da alle JGP-turneringer har været aflyst.
Vi har også haft nogle 'OSC Gaming aftener', med masser af sjov og ballade. Sæsonen sluttede med Junior klubmesterskab, med 2 drengerækker, 1 pigerække og en række for børneholdet. Det var en rigtig god dag, med masser af squash, leg og dejlig mad. Kigger vi ind i 2021, så vil vi - hvis restriktionerne tillader det - deltage i Junior DM sidst i januar og derefter afholde junior camp ved Odense Open i februar. Det er fortsat usikkert, hvordan det bliver med JGP-turneringer efterfølgende, men vi planlægger camps og aktiviteter i vinterferien, påsken mv. Vi glæder os til at afholde de mange aktiviteter, når OSC åbner op igen.
Brunch og squash m/træner
Brunch og squash blev ændret til squash og sandwich på grund af Corona-restriktionerne. Det har været afholdt den sidste søndag i måneden, og har været en stor succes. Vi fortsætter med det, i løbet af foråret, når vi igen må åbne op. Hold øje med hjemmeside og Facebook - så du kan tilmelde dig.

Skole squash:
Andrea har stor succes med skole squash. Lokale skoler er kontaktet med henblik på at bringe idrætslærer og hele klasser ud og prøve at spille squash. Dette sker i dagtimerne mandag til fredag og mere end 500 børn og unge har prøvet at spille squash over de seneste måneder.
Det er en kæmpe fordel, at vi kan tilbyde skole squash med træner. Det er der, vi gør en forskel - i forhold til andre idrætstilbud i byen. Det er også en fornøjelse at se, at vi på den måde, kan bruge vores baner på de tidspunkter, hvor de alligevel ikke er i brug af medlemmerne.
Danmarks Turneringen 20/21
Danmarks turneringer 2020/2021 er desværre aflyst.

Odense Open 2021:
2-6 februar 2021, afholder Odense Squash Club igen Odense Open!
I øjeblikket arbejder vi på at få tilladelse til tilskuere, men en 'squash-fest' med over 150 deltagere og en fyldt tribune til finalerne, det bliver det desværre ikke. Odense Open er den eneste PSA turnering på dansk grund (PSA: Professional Squash Association).
PSA Challenger turneringen er en kvalifikationsturnering til VM, derfor bliver turneringen prioriteret endnu højere af spillerne og deltagerne vil være endnu højere på verdensranglisten. I skrivende stund er den bedste nr. 49 og der er 6 spillere i top-100.
Vi følger med i løbende ændringer af COVID-retningslinjer i forhold til afvikling af turneringen.  Det betyder, at vi på nuværende tidspunkt må tage forbehold for, hvordan Corona-situationen udvikler sig i Danmark og i de lande, hvor deltagerne kommer fra. Uanset hvad - så synes vi, at alle OSC'er skal sætte et kryds i kalenderen i uge 5 og komme ud og se nogle kampe.
Vi streamer både fra bane 5 og glasbanen ved dette års Odense Open. Hold øje med OSC's Facebook- og hjemmeside, hvor der løbende vil komme information om arrangementet.

(Måske) Nye baner på vej:
Der har siden sommerferien været stort pres på banerne igen og vi er derfor ved at lave de indledende øvelser, for at finde ud af, om vi kan få udvidet centeret med 2 ekstra baner. Thomas har fået lavet nogle rigtig fine 3D-skitser af, hvordan vi tænker, at udtrykket skal være. Vi er i dialog med kommunen for, at få deres hjælp i forhold til ændring af lokalplanen, som er nødvendig for at vi kan komme videre med udvidelsesplanerne. Vi synes, at det bliver rigtig godt og flot med en udvidelse, og håber selvfølgelig, at kommunen er enig.
Når/hvis det lykkedes os at få ændret lokalplanen, skal vi have undersøgt finansierings- og støttemuligheder. Det bliver en spændende, men også udfordrende proces - og vi kan godt afsløre, at nye baner ikke ligger lige rundt om hjørnet. MEN lykkedes det - så bliver det virkelig godt 😊
Vi håber, at der er nyt at fortælle, når det næste nyhedsbrev udkommer.
image.png

Hvad arbejder bestyrelsen også med p.t.:

Nye spillerdragter - der kommer mulighed for at købe nyt tøj. Nærmere info om dette, når nyt design er valgt, og der er afklaring omkring evt. trøjesponsorer.
Nye sponsorpakker - vi har lavet nye sponsorpakker, og skal nu i gang med at få yderligere sponsorer. Hvis du som medlem af klubben har en indgang til en virksomhed, som kan være interesseret i at være sponsor i klubben, så tag fat i Brian, Ditte eller Lise fra bestyrelsen, så vi sammen kan få lavet en god aftale - sponsor@osc.dk
Fondsansøgninger - Vi har identificeret en række fonde, som vi kan søge penge hos til finansiering af nyt udstyr, uddannelse af trænere, ungdomsarbejde, teambuilding, udvidelse af centeret og meget mere. Hvis du har ideer eller særligt kendskab til en fond, som vi kan søge - så tag fat i Martin, Ditte eller Lise fra bestyrelsen.
Vi kan allerede nu sige tak til Helene Grønlund for gode input i forbindelse med vores indledende arbejde.
 
De bedste nytårshilser
OSC Bestyrelse
Godt nytår!

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere