Nyt Program til DM for hold i OSC d. 20. og 21. april

Nyt program efter appeludvalget afgørelse. Ændringerne går på at Thy Squash går direkte i damefinalen og Birkerød Squash Klub og Skovbakken Squash fredag aften spiller semifinalen. Dermed bliver der dame finale lørdag kl. 11.45 på C.C. (Glasbanen). efterfulgt af herre finalen 🤗🏆 Kan du ikke komme ud i centeret, kan du følge med på livescore www.osc.dk/dm2018 Odense Squash Club byder alle klubbens medlemmer og alle squashinteresserede personer velkommen til DM i squash for hold. Kom og oplev toppen af dansk og international squash kæmpe om guldet. Der vil være fri øl og sodavand takket været vores sponsorer og glæder os til at se en fyldt tribune og en masse fed squash på vores glasbane!  

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere