Nyt Program til DM for hold i OSC d. 20. og 21. april

Nyt program efter appeludvalget afgørelse. Ændringerne går på at Thy Squash går direkte i damefinalen og Birkerød Squash Klub og Skovbakken Squash fredag aften spiller semifinalen. Dermed bliver der dame finale lørdag kl. 11.45 på C.C. (Glasbanen). efterfulgt af herre finalen 🤗🏆 Kan du ikke komme ud i centeret, kan du følge med på livescore www.osc.dk/dm2018 Odense Squash Club byder alle klubbens medlemmer og alle squashinteresserede personer velkommen til DM i squash for hold. Kom og oplev toppen af dansk og international squash kæmpe om guldet. Der vil være fri øl og sodavand takket været vores sponsorer og glæder os til at se en fyldt tribune og en masse fed squash på vores glasbane!  

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere