OSC 1,2,3 & 4 kommer godt fra start i den nye sæson 15/16.

  Odense Squash Club har startet denne sæson rigtig flot! Vores fire hold ligger lunt i svinget i alle 3 divisioner. Specielt OSC 1 som har fået 16 ud af 18 mulige point har fået en kanon start og efter sejren over Esbjerg igår 7-1 ligger OSC 1 nr.1 i 2.div. OSC1 har til denne sæson fået en nye spiller på førsteholdet David (Landstræner), som sikkert har sikret holdet 4 point, og uden Thomas Søgaard, som er ude efter operation, har det vist sig at være godt at David er hoppet i OSC spillertrøje. OSC 2, som i sidste sæson rykkede ned fra 2. div har også lagt sig fra land med en sejr i første kamp - og det bliver spændende og se i løbet af sæsonen om vi får dem af se i 2.div. næste sæson - vi håber og tro på det. Vi krydser fingre for at Mads Rasmussen snart kommer på benene igen, han bør blive fast mand på OSC2. OSC3 & 4, er i samme række, 4.div., og ligger på nuværende tidspunkt 2 og 3, hvilket er flot. Vi spår at én af de to hold rykker op når sæsonen er slut. I øvrigt mødte de to hold hinanden i ugens løb og her blev det bla. til to sejre til Esben, OSC3, som vi har store forhåbninger om at kunne trække mange point hjem til holdet. For OSC4, er der kamp om pladserne og  Philip Ludvigsen har vist sig sikker de første to rundet og ligeledes skaffet 4 point til holdet. God vind fremover i de forskellige divisioner! Stilling 2-3-4 div. jyll.fyn.25.09.2015

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere