OSC nomineret til 'Den Fynske Idrætsforeningspris'

Odense Squash Club er blandt de 3 nominerede idrætsklubber på Fyn, der er udvalgt til 'Den Fynske Idrætsforeningspris". Prisen overrækkes i forbindelse med Sportslørdag d. 19. januar. 😍🤞🏆 I indstillinger lyder det:

Odense Squash Club fik for ca. 10 år siden nogle nye flotte faciliteter, men det er først gennem de seneste 3 år lykkedes at få vendt klubben fra skrantende til nu at blomstre. • Stor medlemsvækst ikke mindst på dame og ungdomssiden. Har medført perioder med medlemsstop fordi banekapaciteten til træningerne har været fyldt op. • Hvervet trænere og sørget for at klæde dem på med trænerkurser • ATK trænings certificeret i samarbejde med forbundet og en af forbundets Flagskibsklubber • Deler gerne deres erfaringer med andre klubber • Mange sociale arrangementer • Skoleaktiviteteter

Pressemeddelelse Fynske Idrætsforeningspris 2018

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere