OSC's søger flere kræfter til at indfri nye målsætninger og ambitioner.

Vi har i Odense Squash Club fået lidt større ambitioner med klubben og dens fremtid. For at indfri disse ambitioner og målsætninger har vi derfor nu to nye pladser i vores bestyrelse. Bestyrelses ambitioner er i prioriteret rækkefølge:

1.       Flere ungdomsspillere

2.      Klub/Socialt miljø

3.       Bedre rangerende divisions hold

Vi søger derfor personer som er: ·        

en person som vil bidrage til udbredelsen af squash for børn og unge i Odense Kommune herunder skoler og uddannelsesinstitutioner. ·        

en squasharrangeret person som har primært fokus på turneringer som klubmesterskab og øvrige sociale arrangementer i klubregi.

Bestyrelsen i Odense Squash Club varetager klubbens medlemmers interesse og vi forsøger året rundt, at give de bedste rammer til alle medlemmerne. Men vi har brugt for flere kræfter til at løfte opgaverne.  Vi håber at ovenstående vækker din interesse.

På vegne af OSC's bestyrelse.

For yderligere spørgsmål kontakt Formand, Thomas Søgaard Formand@osc.dk

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere