Senior Cup 1 - 16. Sep.

Årets første Senior Cup 1, blev i denne weekend afhold i Odense Squash Club. 48 deltagere var tilmeldt og der var ½ monrad i alle rækker. Herre A, B, C, D og Dame A.

Dagen startede ud med fælles morgenbrød i caféområdet efterfulgt af information og lodtrækning til alle rækker. Der blev serveret frokost og hele dagen var der fri forplejning med kaffe/the, kage, chokolade, frugt og diverse snacks. Efter mange 5-sæts kampe inden frokost var vi ca. 30min bagud før frokost, hvilket ikke blev indhentet at 5-sæts kampene fortsatte. Vi havde sågar en 5-sæts semi finale i Herre B imellem Lars Rasmussen og Simon Stenholdt, hvor 2. sæt endte 26-24. Herre A finale blev spillet som den sidste kamp, tribunen blev fyldt op og folk fik en øl/sodavand/kaffe for at se finalen som Martin Laursen fra OSC løb afsted med. Efter finalen var der fælles præmieoverrækkelse og der var præmier til 1,2 og 3 i alle rækker. Derudover var også rigtig fedt at se en fuld damerække med 8 deltagere, herfra 4 turnerings-debutanter fra OSC, som alle klarede sig flot i deres første turnering. OSC's Martin Laursen løb med sejren i Herre A.

Dame A: Irene fra Sport92.

Herre B: Lars Rasmussen Aalborg Squash Club.

Herre C: Asger Hobolt, Lystrup

Herre D: Jesper Frederiksen, Odense Squash Club

Herre E: Martin Asmussen, Kolding.

Tillykke til alle vinderne :)

Der skal også lyde en rigtig stor tage til de turneringsansvarlige for at arrangere end super turnering med fine præmier og god forplejning. I de kommende dage vil deltagerne få tilsendt et spørgeskema med henblik på at kunne gøre turneringen endnu bedre og få feedback fra spillerne der kom fra nær og fjern. Alle billedere findes på OSC's facebook side Smid os også gerne et like ;) Ses igen lørdag d. 3. marts 2018 til endnu en Senior Cup i Odense Squash Club.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere