Senior Cup #3

Senior Cup #3 i OSC er netop overstået - Herre A,B,C,D,E og F samt Dame A gav den gas på banen og der blev spillet mange flotte kampe - endda også mange 5'sæt! Tak for deltagelsen og tak for en super fed dag i vores center. Billederne finder du på https://www.facebook.com/OdenseSquashClub/ og hvis du ikke allerede følger klubben så smid lige en tommelfinger op derinde ;) Vinderne for de forskellige rækker findes her: https://www.tournamentsoftware.com/sport/winners.aspx?id=F83750A1-F74C-48C8-B4C4-67D62BDF63BD

Håber vi ses til Senior Grand Prix i starten af 2019.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere