Sidste og afgørende oprykningskamp til 1.division

Idag tager OSC 1 til Skovbakken, Århus, og spiller den sidste og afgørende kamp Om pladsen i 1. Division næste sæson. Kampen er vind eller forsvind og der spilles 8 kampe som normalt. Redaktionen vil forsøge at live-update kampen her i tråden. Pøj pøj til vores drenge! Kampen spilles kl. 10:00. Første to kampe taber OSC 3-0 / 3-2. Dermed er stillingen 2-0 til Skovbakken. Carlos og Kevin skal nu igang med de to næste kampe. kevin vinder og carlos taber. 3-1 efter de første fire kampe. Efterfølgende taber jens og carlos og Thomas viser god figur imod deres 1'er men taber 3-1. Nu mangler Kevin kun sidste kamp, som desværre er ligegyldig i oprykningskampen. Generelt har der været gode kampe dog desværre ikke med os som vinder. OSC 1 er dermed i 2 div. Næste sæson. Sidste update, Kevin taber 3-1 i sidste kamp. OSC taber samlet 7-1.

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere