Sidste og afgørende oprykningskamp til 1.division

Idag tager OSC 1 til Skovbakken, Århus, og spiller den sidste og afgørende kamp Om pladsen i 1. Division næste sæson. Kampen er vind eller forsvind og der spilles 8 kampe som normalt. Redaktionen vil forsøge at live-update kampen her i tråden. Pøj pøj til vores drenge! Kampen spilles kl. 10:00. Første to kampe taber OSC 3-0 / 3-2. Dermed er stillingen 2-0 til Skovbakken. Carlos og Kevin skal nu igang med de to næste kampe. kevin vinder og carlos taber. 3-1 efter de første fire kampe. Efterfølgende taber jens og carlos og Thomas viser god figur imod deres 1'er men taber 3-1. Nu mangler Kevin kun sidste kamp, som desværre er ligegyldig i oprykningskampen. Generelt har der været gode kampe dog desværre ikke med os som vinder. OSC 1 er dermed i 2 div. Næste sæson. Sidste update, Kevin taber 3-1 i sidste kamp. OSC taber samlet 7-1.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.


Se mere