Status efter tre runder i sæsonen 16/17.

De første 3 runder er afvikler for alle OSC's 5 hold der er fordelt i tre divisioner. OSC 5 som er det helt nye hold, de er i deres første sæson lidt ramt af "begyndernerver", men kæmper flot! :) OSC 4 har lidt mere rutine, imens Sønderborg som rykkede ned i 4. division, ser ud til at være for stærke for de øvrige hold. OSC 3 der rykkede op til 3. division sidste sæson har mødt de tre bedste hold, vi håber og tror på at de næste to runder er pointgivende for OSC3. OSC 2 rykkede i sidste sæson igen op i 2. Division og de har fået en rigtig flot start i en meget tæt division. OSC 1, har igen i år målet om at rykke op i 1. division og ligger sig i front efter 3 runder, for OSC 1 venter der ligeledes et par hårdekampe foran.

Rigtig flot kæmpet fra alle holdene og god vind i de kommende runder! stilling-17-10-2016

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere