Status efter tre runder i sæsonen 16/17.

De første 3 runder er afvikler for alle OSC's 5 hold der er fordelt i tre divisioner. OSC 5 som er det helt nye hold, de er i deres første sæson lidt ramt af "begyndernerver", men kæmper flot! :) OSC 4 har lidt mere rutine, imens Sønderborg som rykkede ned i 4. division, ser ud til at være for stærke for de øvrige hold. OSC 3 der rykkede op til 3. division sidste sæson har mødt de tre bedste hold, vi håber og tror på at de næste to runder er pointgivende for OSC3. OSC 2 rykkede i sidste sæson igen op i 2. Division og de har fået en rigtig flot start i en meget tæt division. OSC 1, har igen i år målet om at rykke op i 1. division og ligger sig i front efter 3 runder, for OSC 1 venter der ligeledes et par hårdekampe foran.

Rigtig flot kæmpet fra alle holdene og god vind i de kommende runder! stilling-17-10-2016

Vi må igen spille squash

06 maj 2021

Find ketsjeren frem igen - vi må igen spille squash!! Vi åbner i dag fra kl 12.00. Vigtigt info: Corona-pas påkrævet for alle over 18år. Fuld kontrol af Corona-pas, intet gyldigt Corona-pas = ingen adgang til squashbanerne. Brug mundbind når I ikke er i sportstøjet. Online banebooking er åbnet.

Nyhedsbrev december 2020

31 december 2020

Nyt fra formanden: 2020 - sikke et år. Godt og skidt på mange måder, desværre blev vi ramt af ikke bare én nedlukning men hele to af slagsen. Vi havde over 100 udmeldelser efter sommerferien, og brugte hele september og oktober på at promovere squash. Vi nåede lige op på +500 medlemmer igen før vi blev lukket ned igen op til jul. 2020 startede ellers supert godt for os, vi havde besøg af David Pearson, måske verdens bedste træner og vi afviklede et brag af en squash-fest til Odense Open.

Corona nedlukning - ses i 2021

10 december 2020

Øv øv øv øv!! Vi er meget triste over at måtte meddele at som følge af de nyeste coronarestriktioner er Odense Squash Center lukket fra onsdag d. 9. december til d. 3. januar 2021. Vi håber smitten kommer under kontrol, så vi kan åbne op igen hurtigt muligt i det nye år. Pas rigtig godt på hinanden! Rigtig god jul og godt nytår Vi ses i 2021


Se mere