Strategi 2022 godkendt i Odense Squash Club

Strategi 2022 blev i går vedtaget i Odense Squash Clubs bestyrelse. Vi har, i bestyrelsen, arbejdet de seneste måneder på at sætte nye mål for OSC og 2022 strategien løfter endnu engang barren. Vi glæder os til at præsentere endnu flere tiltag for klubbens medlemmer de kommende år. Alt sammen med fokus på at fremme squash sporten. 👏🏆✔ God weekend 😉 Vi har også lige lavet en markering fra 2020 strategien og med hvilke mål vi allerede har nået selvom vi endnu ikke er færdig i 2017. http://www.osc.dk/strategi-2022/

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere