Tilpasning af baner i sommerperioden juli-aug

Grundet sommerferie og mindre tilslutning til diverse træninger er de faste banebookinger derfor tilpasses. Det gælder at drop-in er gået nogle baner ned mandag/onsdag. Dame-træning nede på 2 baner hen over sommeren (uden træner). Opstart onsdag d. 23/8 Junior er gået på sommerferie - der er Junior weekend drop-in i lige uger 1215-1345 (uden træner). Opstart tirsdag d. 22/8 Division er ligeledes gået et par baner ned tirsdag/torsdag. Weekendsquash - for alle, er gået ned på 3 baner. Centeret er selvfølge åbent hele sommeren efter sommerferieplanen.

God sommer fra OSC

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere