🚨🚨Ungdomstræner søges 🚨🚨

 

 

Del gerne 😉

Squashtræner til ungdomsafdeling – Odense Squash Club
Vil du være en del af et trænerteam af sjove og dygtige trænerkolleger, og vil du have et studiejob, hvor du kan tjene lidt ekstra og samtidig dyrke sport?

Bliv en del af sammenholdet i Odense Squash Club
Hos OSC deler vi en vinderkultur og passion for at undervise børn og unge mennesker i sport. Det er ikke afgørende at du ikke selv spiller squash. Det skal vi nok lære dig, men det er afgørende at du har en passion for sport og i at undervise børn og unge. Du kan se frem til at blive en del af et stort sammenhold i en idrætsklub og lære en masse nye spændende mennesker at kende.

At levere en god træning med et smil – er det dig?
Som squashtræner i Odense Squash Club er du med til at udvikle klubbens juniorer, lærer dem diverse teknikker og taktiske ting omkring squash. Det er dig, som træner, der er klubbens daglige billede ud af til overfor klubbens juniorer og det er din opgave at sørge for at træningen er både sjov og udfordrende for klubbens unge spillere.

Du kender dine arbejdstider
Du kender altid din vagtplan mindst 8 uger i forvejen – og vi går meget op i, at det passer ind med din skole eller dit studie. Junior træning er hver tirsdag og torsdag i tidsrummet 17.00 – 19.00.

Er du klar til at blive vores ny kollega?
Det kan sagtens være dit første job. Eller måske har du erfaring fra en idrætsforening, en anden sportsgren eller før har arbejdet med børn i alderen 8-18 år.

Lige meget hvad skal vi nok lære dig alt om, hvordan det er at være træner i Odense Squash Club.
I starten får du sidemandsoplæring, og vi forklarer dig, hvordan vi gerne vil have at vores juniortræning fungerer. Og jo mere du lærer, jo mere ansvar får du. For vi stoler på, at du kan arbejde selvstændigt.

Om Junior Squash i Odense Squash Club
Junior træningen er opdelt i 2 hold, ét hold fra 17-18 (begyndere) og et hold fra 18-19 (let øvede). En typisk træning starter med 10 min opvarmning efterfulgt af 30 min tekniske øvelser og 20 min frit spil som afslutning.
Der er i junior afdelingen i øjeblikket +30 børn og unge og vores mål er +50 juniorer efter sommerferien i 2020.
Klubbens juniorer deltager også til turneringer, Junior Grand Prix, rundt om i landet – her sender klubben også trænerene med for at støtte op om juniorerne og bestræbelserne på at hive medaljer med hjem til Odense.

For at søge jobbet kan du sige ja til, at
• du er stabil og møder op, når du har vagter
• du er ansvarsbevidst og detaljeorienteret
• du har en ren børneattest
• du er fyldt 18 år
• du er glad og positiv – så du kan levere en god oplevelse til juniorerne – hver gang.
• Lyder det som noget for dig, så send din ansøgning hurtigst muligt gennem linket her på siden.
Vi tænker, at du er i alderen 18-28 år.

Du opfordres til at sende din ansøgning samt øvrige relevant materiale. Se klubbens hjemmeside www.osc.dk eller besøg vores instagram / Facebook side og få en bedre fornemmelse af klubben og vores klubmiljø.

Ansættelsessamtaler afholdes januar 2020.
Tiltrædelse d.1. feb. 2020. Løn efter aftale.
Ansøgningsfrist 20. dec. 2019 og sendes til formand@osc.dk
Vi glæder os til at høre fra dig.

Junior Grand Prix i Thy

16 februar 2020

Fra d. 6/3 til d. 8/3, afholdes JGP i Thy, så husk at få tilmeldt jer  Vi opfordrer selvfølgelig ALLE vores juniorer til at deltage både nye som rutinerede. Planlægning af kampe kommer til at foregå alt efter niveau. Der er max plads til 90 deltagere, og der er stadig ledige pladser tilbage.

David Pearson - Squash Camp 2020

10 februar 2020

🙋‍♂ David Pearson, UK🏆 Squash Camp👉 Odense Squash Club📅 Onsdag d. 26. feb. – søndag d. 1. Mar.


Se mere