Vil du være en del af OSC's Juniortræner team?

Bliv en del af vores junior squash træner team… Som nogen af Jer måske har hørt opstarter vi juniorsquash 1.sep 2015. Hvis du kunne tænke dig, at blive en del af vores juniortræning, eller er forældre og ønsker at komme tættere på, kan vi tilbyde jer, at komme på "1-2-Træner"-kurset. Kurset vil foregå i Odense Squash Club lørdag d. 13. juni, og vi skal have besked senest 1.maj, hvis dette har din interesse. Er du interesseret, eller har du nogle spørgsmål skal du være velkommen til at tage kontakt til vores træner team: Leif, Glenn, Mads, Tommy eller Nichlas - coach@osc.dk Udklip

Damehold træning: Ændring ift COVID-19

19 september 2020

Hvis du vil deltage er det vigtigt at du melder dig til på dame@osc.dk, grundet covid-19. Ift tilmelding gælder først til mølle princippet og vi skal have din tilmedling senest mandag før onsdagstræningen. Hvis der ikke er plads til træningen, så sender vi dig en mail.

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer!

01 september 2020

Odense Squash Club har igen åbnet op for nye medlemmer! Mænd, kvinder, studerende eller børn? Vi har fede tilbud og holdmuligheder for alle. Søger du venskaber, høj puls og god motion? Så er Odense squash Club noget for dig!


Se mere